.

SİNOP ÜNİVERSİTESİ
KALİTE YÖNETİM BİRİMİ

Üniversitemizde Kalite Yönetim Sistemi Sertifika Töreni Yapıldı

Üniversitemizde, Kalite Yönetim Sistemi Sertifika Töreni düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törene; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Eğitim Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Şükrü ÇELİK, Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI ile akademik ve idari personelimiz katıldılar.

Programın açılışında Üniversitemizin kalite yönetim çalışmaları hakkında bir sunum yapan Boyabat İİBF Dekan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Serdar YENER, kalite yönetim sistemi kapsamında Amasya Üniversitesi ve Kastamonu Üniversitesine gerçekleştirilen ziyaretlere ilişkin gözlemlerini katılımcılarla paylaştı.

Sayın Dr. Öğr. Üyesi Serdar YENER, Üniversitemizin Kalite Yönetim Birimi tarafından hazırlanan Farkındalık Eğitim Sunumu hakkında da bilgiler verdi.

Sunumu ardından Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL ve Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK’a katılım sertifikalarını takdim etti.

Konuşmasında sertifika almaya hak kazanan personellerimizi tebrik eden Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Önemli olan kalitenin geliştirilebilir ve sürdürülebilir olmasıdır. Belgeyi alan personelimizin bundan sonraki çalışmalarını daha büyük bir heyecanla yerine getireceğine inanıyorum. Hepinizi yürekten tebrik ediyorum” dedi.

Ardından geçtiğimiz hafta yapılan Kalite Yönetim Sistemi Eğitimine katılan akademik ve idari personelimize, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL ve Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK tarafından katılım sertifikaları takdim edildi.